Tycker du att andra tar bra betalt för minnesstunder??

Här på Matborgen vill vi att ni inte ska välja bort minnesstunden bara för att det känns för dyrt. Det som är viktigt är att ni får ett fint och minnesvärd avslut för den bortgångne.

Här bokar ni själva er minnesstund hos oss (ni kan ju alltid fråga begravningsbyrån om ni vill, men eftersom vi inte ger dom provision som brukligt, kanske inte intresset är så stort).

Istället ger vi er den rabatten direkt om ni betalar i förväg eller med kort/kontant i samband med minnesstunden. 10% (ej alkohol) på våra redan prisvärda menyer, smart eller hur?

Självklart fakturerar vi även dödsboet om så önskas.

Väljer ni även att enbart duk upp med papperslöpare och pappersservetter istället för vita dukar och tygservetter så ges 10% rabatt på priset.

Vi kan ta upp till 160 personer i vår stora matsal, som även har en stor terrass i anslutning. Denna lokal finns att tillgå från ca: 13.00 eller tidigare för upptill 60 personer. Vi drar då för draperier så att ni inte störs av övriga lunchgäster.
Självklart finns även bärbar mikrofon som underlättar när ni håller tal och är många i vår matsal.

I vår externa matsal med viss vy mot minneslunden på Skogskyrkogården så kan vi ta in upptill 32 personer hela dagen.

Alla våra lokaler är lättåtkomliga och rymliga med hiss samt gott om toaletter, varav två handikapptoaletter samt stort utrymme för mingel och umgänge.

Vi ligger bara 300 meter från Skogskyrkogårdens huvudentré så det är nära och lätt att ta sig till oss både med bil och till fots.
Bara gå under tunnelbanebron och följ gångvägen längs tunnelbanan mot Farsta så kommer du rätt in till oss!

Så vill ni få en trevlig minnesstund med god mat, lagad på plats av kunniga personer i fräscha och rymliga lokaler med personlig och trevlig service och med priser som alla har råd med så är det hos oss ni ska boka er minnesstund.

 

Och till er alla som googlar adressen så ska ni veta- det är inte utsidan som räknas utan det som finns inuti!

Jörgen Borg