MATBORGENS PUBKVÄLLAR

I några års tid så har vi anordnat pubkvällar 1 -2  gånger i månaden som har blivit populära för dom som är sugna på vällagad mat trevlig miljö och familjär service. 

Med tiden så har det blivit så att många synskadade från hela länet kommer hit och umgås men vi välkomnar alla och varför inte ta med familjen eller vännen hit för att äta en plankstek med nygjord spritsad duchesspotatis eller våra goda haloumi och getostburgare eller något annat gott, maten är av högsta klass och ni får verkligen valuta för pengarna.

Vi har 120 sittplatser så ni behöver inte boka bord, men gå gärna in på Facebook  under evenemang , där ni även ser menyn några dagar innan och  klicka i att ni kommer så underlättar det vår planering.


Vi finns 1 våning upp på Sandborgsvägen 52 (T-bana Skogskyrkogården) men hiss finns och våra lokaler är rymliga och lättåtkomliga om man är funktionshindrad.

 Vi har även en stor terrass utanför som rymmer 40 personer med infravärme, perfekt ställe att tillbringa en kväll när det är varmt ute.


Vi öppnar upp vid 16-tiden, självklart kan ni titta in tidigare om ni önskar det och maten börjar serveras från 17.00 – hur länge vi har öppet – det beror på hur många och hur roligt samt trevligt ni har det hos oss men vi brukar stänga någon mellan 22.00- 24.00 på fredagskvällarna.


Pubkvällar 2021

Alltid på fredagar

För uppdaterade datum – gå in på vår huvudhemsida www.matborgen.se/pubkvallar

(kan eventuellt utgå p.g.a julbordscatering)


Adress

Matborgen lunch och catering AB
Sandsborgsvägen 52
122 33 Enskede

Kontaktuppgifter

Tel. 070-780 94 19
info@matborgen.se

www.matborgen.se